Sommer eller noe som burde være sommer.

Det er snart slutten av juni og jeg føler de to dagene vi hadde med sommertendenser virker som et fjernt minne om noe som det vil være lenge til vi ser igjen. Det hele føles mer som tidlig vår. Sånn sett er det nok like greit å jobbe. Så har man i det minste penger til sommeren kommer utpå høsten en gang.

Her er iallefall noen bilder fra måneden tøff nok til å kalle seg juni.

 

Bursdagskake fra Frank <3

Tegn på et vellykket bursdagsbesøk.

vovvene til Elisabeth.


4 kommentarer

Ingrid Anette

27.jun.2010 kl.00:13

SV;

Mørket skyldes feil ISO innstilling på kameraet. Siden jeg går Medier og lommunikasjon har jeg også fått streng beskjed om å ikke bruke blitsen som er på kameraet. I og med at jeg ikke har fått kjøpt meg en ekstern blits så unngår jeg å bruke den.

Har også lært masse om det med reflektorer, men orka ikke styre med det nå. Skulle egentlig bare ta bilder til profilbilde på facebook. Haha ;p

Ani

27.jun.2010 kl.14:02

aha. Man kan fint bruke blitsen på kamera så lenge man vet hva man gjør, men eksterne blitser er jo såklart best. Det var fine bilder da.
Hvis du trenger reflektor anbefaler jeg å se på ebay.com. Der koster de en brøkdel av det de koster i norske butikker.

Mathilde Nicoline

29.jun.2010 kl.21:52

Hei!

Tusen takk for kommentar :)

Jeg tror jeg kanskje skal prøve meg på noen fashionbilder, selv om jeg vel og merke aldri gjør det! Men jeg må da ta en utfordring. Er du forresten ferdig i år, eller har du ett år igjen? :)

fairytalesunrise

15.jul.2010 kl.01:44

Haha, utrolig søt kake! :) Er enig angående sommeren.. Særlig med tanke på den lange vinteren vi hadde.

Skriv en ny kommentar

hits