Positivitet

Jeg er lei av kulde, jeg er lei av negativitet, jeg er lei av dumhet, men først og fremst er jeg lei av å være lei. 

Det er ikke lett å se ting på en rasjonell måte. Finne det fine i hverdagen og lete etter løsninger istedenfor å lete etter feil. Det er vanskelig å bryte ut av et mønster, men jeg har lært noe i det siste. Man lever bare en gang, man har bare disse årene og hvert år er viktig på sin måte. Hver dag er viktig på sin lille måte. Jeg tror mange gjør så godt de kan for å forberede seg for fremtiden bare for å innse at den fremtiden aldri kommer. Fremtiden er tiden du bruker på å gjøre deg klar for å leve.

Jeg har tenkt litt på Regine Stokke som plutselig fikk vite at fremtiden ikke kom til å bli. Hun sluttet å planlegge og begynte å gjøre ting for nået. Hun klarte på ett og et halvt år å oppnå mer enn mange gjør på et helt liv. Hun vil bli husket, hun har blitt udødelig når alt hun ville var å leve et A4 liv. Så kanskje det ikke er så viktig om man ikke blir den beste av de beste, så lenge man gjør sitt beste av det man er best til. 

 

 

4 kommentarer

Tina

04.des.2009 kl.11:46

fin blogg<3

Ani

04.des.2009 kl.12:02

takk

bente

05.des.2009 kl.00:48

Så sant så sant! Bra skrevet :) Jeg tror det er lett å komme inn i dårlige mønstre i denne årstiden. Stress, kaldt, sola er borte ... ikke rart man tyr til sjokolade og negative tanker.

heidihallseth

05.des.2009 kl.11:47

Så fint innlegg :) Tror man rett og slett må stoppe opp litt i blant å se på alt det gode man har rundt seg! Vi er heldige.

Skriv en ny kommentar

hits