How to become the popular kid.

Jeg har fundert litt på dette i det siste. Hvordan skal jeg få folk til å lese bloggen min. Jeg innser jo det at den ikke er så interessant for utenforstående og at jeg for det meste skriver om mitt rimelig vanlige liv som ikke er så spennende. 

Men det finnes jo tonnevis med blogger der ute som handler om vanlig kjedelige mennesker som skriver om sitt liv. 

Ta f.eks. toppbloggerne her på Blogg.no, de skriver for det meste om hva de spiser til middag og hva det har shoppet den siste uken. Dette tror jeg ikke vil fungere for meg. Jeg er tross alt ikke 13, blond, brun og bare opptatt av klær. 

Men hva skal jeg da skrive om hvis jeg ikke kan skrive om mitt eget liv? Skal jeg finne opp en fiktiv karakter som innehar samme egenskapene som over? Jeg tror ikke det kan fungere det heller, da kan jeg jo likegjerne skrive en bok. Og let's face it. Det har jeg ikke tolmodighet til. 

Så slik som jeg ser det kan jeg bare skrive om foto. Problemet er jo bare det at bildene mine gjerne er gruelig uinteressante folk folkene som ikke er på bildet. Jeg kan jo begynne å ta bilder av kjendiser.  Hvis jeg begynner å mingle med Trondheims mest kjente krets vil jo alt komme av seg selv vil det ikke? Jeg kan bli en av de bloggerne som er kjente fordi de kjenner kjente mennesker. Problemet er at jeg ikke kjenner noen kjente mennesker og det er ikke bare å vandre inn i deres krets kan jeg tenke meg. Hvis de i det hele tatt har en krets. Kanskje de har det like dørgelig kjedelig som meg når de ikke er på jobb som skuespiller, kongelig, realitystjerne el. 

Så da er  det vel bare en ting å gjøre. Jeg får være meg selv en liten stund til og leve med at jeg egentlig ikke syntes det er så forferdelig viktig å være "The popular kid".

9 kommentarer

bente

23.okt.2009 kl.14:08

I'm your biggest fan!

Bjørn Christiansen

23.okt.2009 kl.15:46

Jeg er nesten daglig innom bloggene til alle i klassen :)

Ani

23.okt.2009 kl.16:15

If you're my fan, I'm your air conditioning!

Du er ekspemplarisk Bjørn. Hvis alle hadde vært som deg, hadde vi hatt verdens mest populære klasse =)

Jo-Herman

23.okt.2009 kl.19:22

Den kjedelige sannhet er at hvis en vil ha en populær blogg, så må en jobbe med å promotere den. Folk har skrevet bøker rundt temaet faktisk. Synes det virker som mye arbeid selv. :p

Ani

23.okt.2009 kl.23:34

så populær vil jeg ikke ha den. Bare lurer på hvordan en rimelig kjedelig 13-åring har havnet på 1-plass her inne.

Bjørn Christiansen

25.okt.2009 kl.20:31

Tehe, du får begynne å skrive hva du har til lunsj hver dag du også :p

Har du satt opp en teller så du kan måle faktisk trafikk på sida di, hvor den kommer fra og hva folk leser? Pleier å hjelpe :)

Jeg vet for eksempel at folk søker på "pannekakeoppskrift" eller "hva er forskjellen på rådyr og hjort" for å komme inn på sida mi. Det er ganske sært, men også litt morsomt.

Ani

25.okt.2009 kl.20:36

hvorfor gjør de det?

Men hele innlegget var mer en kommentar på popularitet enn at jeg vil ha flere folk på siden min. Selv om flere folk ikke hadde vært å forakte.

Hvor får jeg teller?

Bjørn Christiansen

26.okt.2009 kl.12:28

http://www.google.com/analytics/ har en grei teller :)

Birgitte G

06.nov.2009 kl.15:58

Kanskje det er en pitteliten trøst at eg avogtil er innom for å se på hva du nå har funnet på av bilder ;)

Skriv en ny kommentar

hits