Flere dager på en gang.

Denne neste posten strider litt imot min positive holdning, mest siden den  glimret med sitt fravær i hele går. 
Jeg vet ikke jeg, men når man prøver å komme seg opp bakken til Byåsen (den er bratt den), med sykkel og to vesker som faller av hele tiden og det i tillegg begynner å regne. Det er da man føler at alt hadde vært litt bedre om man bare ble hjemme. 
Men selv uten en positiv holdning var dagen rimelig grei. Først sov jeg lenge fordi jeg hadde fri og det er det man gjør når man har fri. Iallefall i min verden. Etterpå møtte jeg noen i klassen på loppis i byen. Fant litt småmorsomme ting. Jeg har tatt et bilde av Øystein iført det meste av det, noe som vil komme her når jeg får scannet.

Det morsomste som har skjedde var uansett å være med Øystein på Photoshoot. Selv om det var den som fikk meg til å gå opp den lange bakken til å begynne med.  Vi var på Tavern. En urgammel restaurant med eget spøkelse. Vi så ingenting til Obersten, men Øystein fikk noen utrolig kule bilder av Lise U. fra Trend Models.

I dag har jeg vært syk. Måtte gå hjem fra skolen igjen. Magen min har vært veldig glad i å sitte i sofaen og se på Wearhouse 13, mens jeg hadde veldig lyst til å finne på noe. 

Vi har også fått ny oppgave. Vi skal ta et yrkes og et idressportrett. Har filosofert litt over det, men tror jeg må komme tilbake til noe mer konkret etter hvert.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits